Hjemmelavet ribbensteg
denne ribbensstegsopskrift på en saftig og mør, saftig, stående ribbenssteg, der vil være det perfekte midtpunkt til dit feriebord! Nøglen til perfekt tilberedt oksekød er at lade din udbenede steg nå stuetemperatur før tilberedning. Denne opskrift er til gennemstegt oksekød, så tilbered dit i kortere tid, hvis du kan lide dit oksekød medium eller medium-rare. Ribbensteg kan være dyrt, så dette er en total splurge eller særlige lejlighedsret.
Equipment
- lille kop
- ovn
- bradepande
Ingredienser
- 5 pund bøf stående ribbensteg, ved stuetemperatur (lad sidde ude i 1 time, før du starter opskriften)
- 2 tsk salt
- 1 tsk kværnet sort peber
- 1 tsk hvidløgspulver
Sådan gør du
- Saml alle ingredienser.Forvarm ovnen til 375 grader F (190 grader C). Læg en rist i en bradepande.Bland salt, peber og hvidløgspulver i en lille kop.
- Læg stuetemperatur steg på risten i bradepanden med den fede side opad og ribbensiden i bunden. Gnid krydderiet på stegen.Steg i 1 time i den forvarmede ovn. Sluk for ovnen og lad stegen stå indenfor i 3 timer, uden at åbne lågen.
- Tænd ovnen igen til 375 grader F (190 grader C) og genopvarm stegen i 30 til 40 minutter. Den indre temperatur skal være mindst 145 grader F (62 grader C).Tag ud af ovnen og lad hvile i 10 minutter før udskæring.
- Server varm og nyd.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser