Nemme asiatiske frikadeller
Denne nemme opskrift på lækre, velkrydrede asiatiske frikadeller med en vidunderlig sauce – klistret, med blot et strejf af sødme og meget smagfuld.denne nemme opskrift på lækre, velkrydrede asiatiske frikadeller med en vidunderlig klæbrig sauce.
Equipment
- ovn
- skål.
- Pande,
Ingredienser
- 1 lb. magert hakkebøf
- 1/2 kop hakket koriander
- 1 tsk hakket frisk hvidløg
- 1 tsk hakket frisk ingefærrod
- 1/2 tsk rød peberflager
- 1 spsk let sojasauce (eller et glutenfrit alternativ)
- 1 tsk sesamolie
- 1/4 kop let sojasauce
- 1 tsk majsstivelse
- 1 spsk honning
- 1 tsk varm sauce såsom sriracha
- 1 tsk hakket frisk hvidløg
- 1 tsk hakket frisk ingefærrod
- 1 tsk sesamolie
Sådan gør du
- Forvarm din ovn til 400°F. Beklæd en stor, kantet bageplade med højvarmebestandigt bagepapir.
- Læg frikadelleingredienserne i en mellemstor skål og brug dine hænder til at kombinere dem. Form til 24 frikadeller, der hver vejer omkring 20 gram.
- Arrange the meatballs on the prepared baking sheet. Bake them until they are cooked through, for about 10 minutes.
- Tilbered imens saucen. I en mellemstor gryde piskes sojasovsen og majsstivelsen sammen. Pisk gradvist de resterende ingredienser i, undtagen sesamolien, indtil de er godt blandet.
- Opvarm over medium varme, mens du pisker konstant, indtil saucen tykner til en fyldig glasur. Dette bør tage 3-5 minutter. Sluk for varmen, så snart saucen tykner, men lad den stå på kølebrænderen. Rør sesamolien i. Brug en hulske eller en tang til at komme de bagte frikadeller over i gryden. Vend dem forsigtigt i saucen, indtil de er godt dækket. Server straks.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser