Tagliolini med svampe og fløde

401


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Tagliolini med svampe og fløde

Tagliolini med svampe og fløde er en velsmagende og nem pastaret fra det italienske køkken: lav tagliolinipasta og server dem med svampe og fløde.
Antal 4
Forb. tid 55 minutter
Tilb. tid 1 time 10 minutter

Ingredienser

  • 9  frisk ægtagliolini
  • 50 grams tørrede porcini-svampe
  • Purløg
  • Salt
  • 2/3  kopper  fløde
  • Hvidløg
  • Ekstra jomfru oliven olie

Sådan gør du

  • Udblød svampene i varmt vand i cirka 1 time. Dræn og opbevar iblødsætningsvæsken. Sauter i en pande med et skvæt olie og 1 usrællet fed hvidløg i 5 minutter. Tilsæt en slev af iblødsætningsvandet og fortsæt med at koge et par minutter, indtil væsken reduceres en smule. Fjern et par svampe og gem til pynt.
  • Tilsæt fløden til svampene i gryden og kog ved svag varme i 3 minutter mere. Til sidst smages til med salt.
  • Kog tagliolinien i saltet kogende vand i 1 minut. Kog indtil al dente og afdryp, efterlad lidt vand klæbende til pastaen; overfør direkte til gryden med saucen. Sauter kort.
  • Vrid tagliolinien til en rede på et serveringsfad; pynt med de reserverede svampe og lidt purløg. Server straks. Lun serveringsfadet og de enkelte plader i ovnen eller med kogende vand.
Kalorier: 165kcal

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close