Tagliolini med svampe og fløde
Tagliolini med svampe og fløde er en velsmagende og nem pastaret fra det italienske køkken: lav tagliolinipasta og server dem med svampe og fløde.
Ingredienser
- 9 frisk ægtagliolini
- 50 grams tørrede porcini-svampe
- Purløg
- Salt
- 2/3 kopper fløde
- Hvidløg
- Ekstra jomfru oliven olie
Sådan gør du
- Udblød svampene i varmt vand i cirka 1 time. Dræn og opbevar iblødsætningsvæsken. Sauter i en pande med et skvæt olie og 1 usrællet fed hvidløg i 5 minutter. Tilsæt en slev af iblødsætningsvandet og fortsæt med at koge et par minutter, indtil væsken reduceres en smule. Fjern et par svampe og gem til pynt.
- Tilsæt fløden til svampene i gryden og kog ved svag varme i 3 minutter mere. Til sidst smages til med salt.
- Kog tagliolinien i saltet kogende vand i 1 minut. Kog indtil al dente og afdryp, efterlad lidt vand klæbende til pastaen; overfør direkte til gryden med saucen. Sauter kort.
- Vrid tagliolinien til en rede på et serveringsfad; pynt med de reserverede svampe og lidt purløg. Server straks. Lun serveringsfadet og de enkelte plader i ovnen eller med kogende vand.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser