Go Back

Nemme asiatiske frikadeller

Denne nemme opskrift på lækre, velkrydrede asiatiske frikadeller med en vidunderlig sauce – klistret, med blot et strejf af sødme og meget smagfuld.denne nemme opskrift på lækre, velkrydrede asiatiske frikadeller med en vidunderlig klæbrig sauce.
Ret Main Course
Køkken Asian, Chinese
Keyword Meat
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 4
Kalorier 295kcal

Equipment

  • ovn
  • skål.
  • Pande,

Ingredienser

  • 1 lb.  magert hakkebøf
  • 1/2 kop  hakket koriander
  • 1 tsk  hakket frisk hvidløg
  • 1 tsk hakket frisk ingefærrod
  • 1/2 tsk rød peberflager
  • 1 spsk  let sojasauce (eller et glutenfrit alternativ)
  • 1 tsk sesamolie
  • 1/4 kop  let sojasauce
  • 1 tsk  majsstivelse
  • 1 spsk  honning
  • 1 tsk  varm sauce såsom sriracha
  • 1 tsk  hakket frisk hvidløg
  • 1 tsk  hakket frisk ingefærrod
  • 1 tsk sesamolie

Sådan gør du

  • Forvarm din ovn til 400°F. Beklæd en stor, kantet bageplade med højvarmebestandigt bagepapir.
  • Læg frikadelleingredienserne i en mellemstor skål og brug dine hænder til at kombinere dem. Form til 24 frikadeller, der hver vejer omkring 20 gram.
  • Arrange the meatballs on the prepared baking sheet. Bake them until they are cooked through, for about 10 minutes.
  • Tilbered imens saucen. I en mellemstor gryde piskes sojasovsen og majsstivelsen sammen. Pisk gradvist de resterende ingredienser i, undtagen sesamolien, indtil de er godt blandet.
  • Opvarm over medium varme, mens du pisker konstant, indtil saucen tykner til en fyldig glasur. Dette bør tage 3-5 minutter. Sluk for varmen, så snart saucen tykner, men lad den stå på kølebrænderen. Rør sesamolien i. Brug en hulske eller en tang til at komme de bagte frikadeller over i gryden. Vend dem forsigtigt i saucen, indtil de er godt dækket. Server straks.