Denne nemme opskrift på lækre, velkrydrede asiatiske frikadeller med en vidunderlig sauce – klistret, med blot et strejf af sødme og meget smagfuld.denne nemme opskrift på lækre, velkrydrede asiatiske frikadeller med en vidunderlig klæbrig sauce.
Ret Main Course
Køkken Asian, Chinese
Keyword Meat
Forb. tid 20 minutterminutter
Tilb. tid 25 minutterminutter
Samlet tid 45 minutterminutter
Antal 4
Kalorier 295kcal
Equipment
ovn
skål.
Pande,
Ingredienser
1lb. magert hakkebøf
1/2kop hakket koriander
1tsk hakket frisk hvidløg
1tskhakket frisk ingefærrod
1/2tskrød peberflager
1spsk let sojasauce (eller et glutenfrit alternativ)
1tsksesamolie
1/4kop let sojasauce
1tsk majsstivelse
1spsk honning
1tsk varm sauce såsom sriracha
1tsk hakket frisk hvidløg
1tsk hakket frisk ingefærrod
1tsksesamolie
Sådan gør du
Forvarm din ovn til 400°F. Beklæd en stor, kantet bageplade med højvarmebestandigt bagepapir.
Læg frikadelleingredienserne i en mellemstor skål og brug dine hænder til at kombinere dem. Form til 24 frikadeller, der hver vejer omkring 20 gram.
Arrange the meatballs on the prepared baking sheet. Bake them until they are cooked through, for about 10 minutes.
Tilbered imens saucen. I en mellemstor gryde piskes sojasovsen og majsstivelsen sammen. Pisk gradvist de resterende ingredienser i, undtagen sesamolien, indtil de er godt blandet.
Opvarm over medium varme, mens du pisker konstant, indtil saucen tykner til en fyldig glasur. Dette bør tage 3-5 minutter. Sluk for varmen, så snart saucen tykner, men lad den stå på kølebrænderen. Rør sesamolien i. Brug en hulske eller en tang til at komme de bagte frikadeller over i gryden. Vend dem forsigtigt i saucen, indtil de er godt dækket. Server straks.