Fyldte marcipan dadler
Disse marcipanfyldte dadler er overhældt med smeltet mørk chokolade - de er en lækker, overbærende festlig godbid
Equipment
- Skål
- Kniv
Ingredienser
- 10 Medjool dadler
- 50 g gul marcipan
- 25 g mørk, bitter chokolade (70 % kakaotørstof)
Sådan gør du
- Brug en skarp kniv til at flække den ene side af dadlerne og fjerne stenene
- Rul et lille stykke marcipan til en aflang form, der er nogenlunde samme størrelse som dadelåbningen. Læg marcipanen inde i dadlen, og glat toppen.
- Smelt chokoladen i en varmefast skål over en gryde med kogende vand. Dryp dadlerne med den smeltede chokolade. Læg på et serveringsfad.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser