Pastry Apple Bars er opskriften er fremragende! Jeg bruger også skorpeopskriften på runde frugttærter.
Ret Dessert
Køkken Danish
Keyword Bakery
Forb. tid 30 minutterminutter
Tilb. tid 1 timetime
Samlet tid 1 timetime30 minutterminutter
Antal 12
Kalorier 356kcal
Equipment
ovn
målebæger
Pande,
stor skål
Ingredienser
3kopperall-purpose mel
1tsk salt
1kop afkortning
1 æggeblomme
1/2kop mælk
10æbler - skrællede, udkernede og skåret i tynde skiver
1/2kop lys brun farin
1/4kop hvidt sukker
1/2tskkværnet kanel
1/4tskkværnet muskatnød
1æggehvide
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 375 grader F (190 grader C.)
I en stor skål kombineres mel og salt. Skær i matefedten, indtil blandingen ligner grove krummer. Pisk æggeblomme i målebægeret og tilsæt nok mælk til at lave 2/3 kop total væske. Rør i melblandingen, indtil alt mel er fugtigt. Del dejen i to. På meldrysset overflade rulles halvdelen af dejen til et rektangel og passes ind i en 9x13 tommer gryde.
I en stor skål kombineres æbler, brun farin, hvidt sukker, kanel og muskatnød. Kom æbleblandingen i gryden. Rul den resterende dej ud og læg den over æbler. Forsegl kanter og skær slidser i den øverste dej. Pisk æggehviden til den er skummende og pensl på skorpen.
Bages i den forvarmede ovn i 50 minutter, eller indtil de er gyldenbrune.