Layout din svinekød mave med kødsiden opad. Rul din svinemave, stop ved det punkt, hvor en del af skindet vil blive rullet ind i kødet. Marker dette som en vejledning, og vend derefter skindsiden opad.Skær overskydende hud og fedt af med en skarp kniv. Dette vil forhindre porchettaen i at få en gummiagtig tekstur, når den først er indtaget.Vend til dens underside og lav 1-tommer dybe snit, 2 inches fra hinanden.
I en lille skål kombinerer du din appelsinskal, friske urter, hvidløg, salt, chiliflager og muskatnød. Sæt til side.Drys den tilberedte blanding ud over det riflede kød af svinekødet.Rul stramt og bind svinekød med køkkengarn, og hold derefter køligt i mindst 6 timer (bedst natten over) for at marinere kødet, mens skindet tørres ud så meget som muligt.
Når du er klar til at stege porchettaen, forvarm ovnen til 250 grader F og beklæd en bradepande med aluminiumsfolie.Sæt svinekød i en bradepande med fedtsiden opad. Steg i 3 til 4 timer, eller indtil den indre temperatur er 160 grader F.Drys din porchetta-skind med olivenolien af og til.
Når din svinekøds indre temperatur er 160 grader F, skal du øge ovntemperaturen til den højeste indstilling, indtil huden bliver mahogni og sprød, cirka 20 til 25 minutter.Fjern fra ovnen. Lad kødet hvile i 30 minutter før det skæres i skiver og serveres.Fjern og kassér garnet. Varm din vegetabilske olie op, indtil den ryger.
For en endnu sprødere hud eller knitren, hæld din meget varme olie rundt om porchettaen lige før servering. Huden skal blære op, når du drypper den varme olie.Server med sidesalat, citronbåde, sauce og kartofler efter eget valg.