Forvarm ovnen til 400°F. Skær tofu på tværs i 1/2 tomme tykke skiver. Læg i et enkelt lag på en stor bageplade beklædt med 3 lag køkkenrulle. Dæk med yderligere 2 til 3 lag køkkenrulle. Tryk forsigtigt på tofuen for at fjerne overskydende væske. Kassér papirhåndklæderne. Skær tofuen i 1/2-tommers terninger.
Opvarm 1 spsk rapsolie i en stor støbejerns- eller anden tung ovnfast stegepande over medium-høj varme. Tilsæt tofuen og kog under omrøring, indtil den er let brunet, cirka 5 minutter. Overfør stegepanden til ovnen og bag indtil de er sprøde, 10 til 15 minutter.
Kombiner jordnøddesmør, sojasauce, ingefær, limeskal, limesaft, sesamolie, honning og stødt rød peber, hvis du bruger, i en lille skål. Sæt til side.Kog nudler i kogende vand i henhold til pakkens anvisninger, cirka 3 minutter. Dræne.
Når tofuen er klar, kom den over på en tallerken og hold den varm. Stil forsigtigt den varme stegepande over medium-høj varme. (Vær opmærksom på det varme håndtag!) Opvarm 1/2 spsk rapsolie til det skinner; tilsæt de kogte nudler, tryk dem i et tyndt lag i bunden af gryden. Kog indtil undersiden er brunet og sprød i pletter, 3 til 5 minutter. Vend forsigtigt nudlerne og tilsæt den resterende 1/2 spsk olie, dryp den rundt om kanten af gryden, så den kan strømme ned; kog indtil undersiden er brunet og sprød i pletter, 3 til 5 minutter. Juster varmen efter behov for at forhindre forbrænding.
Overfør de kogte nudler til et serveringsfad og top med gulerødder, kål, koriander, mynte og tofu. Dryp med peanutsauce. Drys med jordnødder og spidskål. Server med limebåde.