Bedste hjemmelavede brownies
Denne brownie-opskrift laver rige, fudgy brownies, der altid bliver godt. De er toppet med hjemmelavet chokoladefrosting for at lave de bedste brownies nogensinde.
Equipment
- firkantet pande
- Stor gryde
- skål.
Ingredienser
- 1/2 kop smør
- 1 kop hvidt sukker
- 2 æg
- 2 tsk vaniljeekstrakt
- 1/3 kop usødet kakaopulver
- 1/2 kop all-purpose mel
- 1 tsk salt
- 1/4 tsk bagepulver
- 3 spsk smør, blødgjort
- 3 spsk usødet kakaopulver
- 1 spsk honning
- 1 kop konditorer' sukker
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør og mel en 8-tommers firkantet pande.
- Smelt 1/2 kop smør i en stor gryde. Fjern fra varmen, og rør sukker, æg og 1 tsk vanilje i. Pisk 1/3 kop kakao, mel, salt og bagepulver i. Fordel dejen i den forberedte gryde.
- Bages i den forvarmede ovn, indtil toppen er tør og kanterne er begyndt at trække væk fra siderne af gryden, ca. 25 til 30 minutter. Lad afkøle kort før frosting.
- For at lave frostingen: Kombiner blødgjort smør, konditorer' sukker, 3 spsk kakao, honning og 1 tsk vaniljeekstrakt i en skål. Rør indtil glat. Frost brownies mens de stadig er varme.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser