Go Back

Bedste hjemmelavede brownies

Denne brownie-opskrift laver rige, fudgy brownies, der altid bliver godt. De er toppet med hjemmelavet chokoladefrosting for at lave de bedste brownies nogensinde.
Ret Dessert
Køkken American, Danish
Keyword Bevarage
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 16
Kalorier 185kcal

Equipment

  • firkantet pande
  • Stor gryde
  • skål.

Ingredienser

  • 1/2 kop smør
  • 1 kop hvidt sukker
  • 2  æg
  • 2 tsk  vaniljeekstrakt
  • 1/3 kop  usødet kakaopulver
  • 1/2 kop  all-purpose mel
  • 1 tsk  salt
  • 1/4 tsk  bagepulver
  • 3 spsk smør, blødgjort
  • 3 spsk usødet kakaopulver
  • 1 spsk honning
  • 1 kop  konditorer' sukker

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør og mel en 8-tommers firkantet pande.
  • Smelt 1/2 kop smør i en stor gryde. Fjern fra varmen, og rør sukker, æg og 1 tsk vanilje i. Pisk 1/3 kop kakao, mel, salt og bagepulver i. Fordel dejen i den forberedte gryde.
  • Bages i den forvarmede ovn, indtil toppen er tør og kanterne er begyndt at trække væk fra siderne af gryden, ca. 25 til 30 minutter. Lad afkøle kort før frosting.
  • For at lave frostingen: Kombiner blødgjort smør, konditorer' sukker, 3 spsk kakao, honning og 1 tsk vaniljeekstrakt i en skål. Rør indtil glat. Frost brownies mens de stadig er varme.