Denne brownie-opskrift laver rige, fudgy brownies, der altid bliver godt. De er toppet med hjemmelavet chokoladefrosting for at lave de bedste brownies nogensinde.
Ret Dessert
Køkken American, Danish
Keyword Bevarage
Forb. tid 20 minutterminutter
Tilb. tid 30 minutterminutter
Samlet tid 50 minutterminutter
Antal 16
Kalorier 185kcal
Equipment
firkantet pande
Stor gryde
skål.
Ingredienser
1/2kopsmør
1kophvidt sukker
2 æg
2tsk vaniljeekstrakt
1/3kop usødet kakaopulver
1/2kop all-purpose mel
1tsk salt
1/4tsk bagepulver
3spsksmør, blødgjort
3spskusødet kakaopulver
1spskhonning
1kop konditorer' sukker
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør og mel en 8-tommers firkantet pande.
Smelt 1/2 kop smør i en stor gryde. Fjern fra varmen, og rør sukker, æg og 1 tsk vanilje i. Pisk 1/3 kop kakao, mel, salt og bagepulver i. Fordel dejen i den forberedte gryde.
Bages i den forvarmede ovn, indtil toppen er tør og kanterne er begyndt at trække væk fra siderne af gryden, ca. 25 til 30 minutter. Lad afkøle kort før frosting.
For at lave frostingen: Kombiner blødgjort smør, konditorer' sukker, 3 spsk kakao, honning og 1 tsk vaniljeekstrakt i en skål. Rør indtil glat. Frost brownies mens de stadig er varme.