BBQ kylling på grillen
Denne BBQ-kylling er sindssygt saftig, perfekt forkullet og glinsende med min hemmelige hjemmelavede BBQ-sauce. Perfekt til din julemadlavning.
Equipment
- lille skål
- grill
- børste
Ingredienser
- 3-4 pund (ca. 12 til 14 stykker) kyllingelår eller underlår (udbenet og med skind)
- 1/2 tsk friskkværnet sort peber
- 1 tsk røget paprika
- 1 tsk kosher salt
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk løgpulver
- 1 kop BBQ sauce
Sådan gør du
- Læg kyllingelårene på en stor bageplade og bring dem til stuetemperatur. Dup tør med et køkkenrulle.
- Kombiner salt, hvidløgspulver, røget paprika, chilipulver, løgpulver og sort peber i en lille skål. Drys rub over kyllingen og brug dine hænder til at sikre dig, at kyllingen er godt dækket på alle sider (og under huden, hvis du vil).
- Forbered den ene side af din grill til høj, direkte varme, og lad brænderne på den anden side være slukket. Hvis du bruger trækul eller træ, så sørg for, at der er en kølig side af grillen, hvor der er få eller ingen kul.
- Læg kyllingen på den indirekte varmeside af grillen, men alligevel tæt på varmen. Dæk til og kog kyllingen i 30 til 35 minutter, vend kyllingen hvert 10. minut, indtil et termometer med øjeblikkelig aflæsning når 160 ° F til 165 ° F.
- Pensl kyllingen med BBQ-sauce og kog i 3 til 4 minutter, tildækket. Vend kyllingen, pensl med mere BBQ-sauce, og kog yderligere 3 til 4 minutter. Gentag denne proces, indtil kyllingelårene og underlårene når 175°F.
- Fjern kyllingen på en tallerken. Server med ekstra BBQ sauce, hvis det ønskes.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser