Karrykylling
Kyllingestykker tilberedes i en aromatisk, lækker krydret karrysauce, hvorefter den afsluttes med creme for rigdom og koriander for farve og friskhed. Server sammen med basmatiris eller naanbrød til at opsuge den ekstra sauce.Denne nemme basiskylling karry er en fantastisk opskrift til familiemiddage. Den er lavet med kun en håndfuld ingredienser og er beriget med cremet yoghurt
Equipment
- stor stegepande
- spatel
Ingredienser
- 2 spsk solsikkeolie
- 1 løg, skåret i tynde skiver
- 2 fed hvidløg, knust
- et stykke ingefær på størrelse med tommelfinger, revet
- 6 kyllingelår, udbenet og uden skind
- 3 spsk medium krydderipasta (tikka fungerer godt)
- 400 g dåse hakkede tomater
- 100 g græsk yoghurt
- 1 lille bundt koriander, blade hakket
- 50 g malede mandler
Sådan gør du
- Varm olien op i en ildfast ildfast fad eller stor stegepande ved middel varme. Tilsæt løg og et godt nip salt og steg i 8-10 minutter, eller indtil løget er blevet gyldenbrunt og klistret. Tilsæt hvidløg og ingefær, kog i yderligere et minut.
- Skær kyllingen i tykke 3 cm stykker, kom på panden og steg i 5 minutter, før du rører krydderipastaen og tomaterne igennem sammen med 250 ml vand. Bring det i kog, sænk til et kogepunkt og kog ved svag varme uden låg i 25-30 minutter eller indtil det er fedtet og let reduceret. Rør yoghurt, koriander og malede mandler igennem, smag til og server med varm naan eller luftige basmatiris.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser