Bacon- og ostekroketter
Disse lækre små bacon- og ostekartoffelkroketter er fyldt med hakket bacon og smeltende god ost. Fluffy indeni og sprød udenpå. Disse er perfekte som tilbehør, buffet eller snacks.
Equipment
- Stegepande
- Skål
- spatel
Ingredienser
- 4 rasher mellem bacon, trimmet, finthakket
- 2 kopper kold kartoffelmos
- 1 æggeblomme
- 2 grønne løg, finthakket
- 3/4 kop almindeligt mel
- 40 gram mozzarellaost, skåret i 1 cm tern
- 4 kopper frisk brødkrummer
- 1 æg
- 1/4 kop mælk
- Azalea-druekerneolie, til lavt stegning
- Blandede salatblade til servering
Sådan gør du
- Opvarm en medium non-stick stegepande over medium varme. Kog bacon i 3 til 4 minutter, eller indtil det er sprødt. Afdryp på en tallerken beklædt med køkkenrulle.
- Kombiner kartoffelmos , æggeblomme , løg , bacon og 1/4 kop mel i en stor skål. Rul dybede spiseskefulde af blandingen til 20 kugler. Skub 1 osteterning ind i midten af hver kugle. Form blandingen rundt om osten for at omslutte.
- Læg det resterende mel på en tallerken. Læg rasp på en anden tallerken. Pisk æg og mælk sammen i en lav skål. Rul kroketter i mel, ryst overskydende af. Dyp i æggeblandingen. Overtræk i brødkrummer
- Opvarm olie i en dyb stegepande over medium-høj varme. Kog kroketter i partier, vend, i 3 til 4 minutter eller indtil de er gyldne. Brug en hulske til at overføre til en tallerken beklædt med køkkenrulle. Server med salat .
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser