Brunede Smør Chokolade Chip Cookies

420


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Brunede Smør Chokolade Chip Cookies

Tygge, klistrede og sprøde Brown Butter Chocolate Chip Cookies er fyldt med smag og vil helt sikkert blive din nye yndlings cookie-opskrift! Der kræves ingen mixer,chocolate chip cookies lavet med mørk brun farin, til typer chokolade chips og et drys havsalt. Disse episke cookies er perfekte sprøde på ydersiden, seje i midten og er faktisk de bedste cookies, du nogensinde vil spise.
Antal 20
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter

Ingredienser

  • 225 gram  usaltet smør
  • 1/2 kop granuleret sukker
  • 200 gram  let pakket mørk brun farin
  • 185 gram  universalmel
  • 1 kop  brødmel
  • 1/4 tsk  bagepulver
  • 1 tsk  bagepulver
  • 1 tsk  fint havsalt
  • 2 store æg plus 1 æggeblomme, 
  • 2 spsk  vanilje
  • 1/4 kopper  halvsøde chokoladechips
  • 130 gram  semisweet chokolade bagevafler (fra Guittard eller Valrhona)

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en lille gryde sat over medium varme. Rør rundt på panden af ​​og til, fortsæt med at koge smørret. Det skal blive skummende med hørbare revner og knaldende lyde. Når knitringen stopper, fortsæt med at hvirvle panden, indtil smørret udvikler en nøddeagtig aroma og brune stykker begynder at dannes i bunden. Når stykkerne er ravfarvede, ca. 2 til 3 minutter efter, at poppingen er stoppet, skal du fjerne fra varmen og hælde i en røreskål. Tilsæt sukkeret, rør rundt, og stil det til side til at køle helt af.
  • I en mellemstor skål kombineres mel, bagepulver, bagepulver og salt. Til den brunede smørblanding, tilsæt æg, æggeblomme og vanilje og rør med en gummispatel, indtil de er kombineret. Rør langsomt melblandingen i, indtil den netop er blandet. Rør chokoladechips og oblater i.
  • Pak dejen ind i plastfolie og stil den på køl i mindst 24 timer, men ikke mere end 72 timer. Lad dejen sidde ved stuetemperatur lige indtil den er blød nok til at øse. Forvarm i mellemtiden ovnen til 350ºF. Beklæd bageplader med bagepapir.
  • Del dejen i kugler på størrelse med 3 spiseskefulde og læg dem på tilberedte bageplader, og lad omkring 3 tommer mellem hvert stykke dej spredes. Bages i 11 til 13 minutter, eller indtil de er gyldenbrune. Lad afkøle i 2 minutter, før de tages ud på rist for at køle helt af.
Kalorier: 180kcal

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close