Smelt smørret i en lille gryde sat over medium varme. Rør rundt på panden af og til, fortsæt med at koge smørret. Det skal blive skummende med hørbare revner og knaldende lyde. Når knitringen stopper, fortsæt med at hvirvle panden, indtil smørret udvikler en nøddeagtig aroma og brune stykker begynder at dannes i bunden. Når stykkerne er ravfarvede, ca. 2 til 3 minutter efter, at poppingen er stoppet, skal du fjerne fra varmen og hælde i en røreskål. Tilsæt sukkeret, rør rundt, og stil det til side til at køle helt af.
I en mellemstor skål kombineres mel, bagepulver, bagepulver og salt. Til den brunede smørblanding, tilsæt æg, æggeblomme og vanilje og rør med en gummispatel, indtil de er kombineret. Rør langsomt melblandingen i, indtil den netop er blandet. Rør chokoladechips og oblater i.
Pak dejen ind i plastfolie og stil den på køl i mindst 24 timer, men ikke mere end 72 timer. Lad dejen sidde ved stuetemperatur lige indtil den er blød nok til at øse. Forvarm i mellemtiden ovnen til 350ºF. Beklæd bageplader med bagepapir.
Del dejen i kugler på størrelse med 3 spiseskefulde og læg dem på tilberedte bageplader, og lad omkring 3 tommer mellem hvert stykke dej spredes. Bages i 11 til 13 minutter, eller indtil de er gyldenbrune. Lad afkøle i 2 minutter, før de tages ud på rist for at køle helt af.