Hvidløg Urte Lammekoteletter
Hvidløgsurt lammekoteletter er nemme at lave og smager som om de kom fra en high-end restaurant. Du vil imponere alle ved bordet med denne lækre lammeopskrift,Den bedste af lam er den, der giver mørt, rosenrødt kød og en smukt brunet skorpe. Udført rigtigt, det er en smagsfyldt showstopper af en hovedret.
Equipment
- Et termometer med øjeblikkelig aflæsning
Ingredienser
- 6 til 8 lammekoteletter
- 4 spsk ekstra jomfru olivenolie opdelt
- 6 fodrede fed knust hvidløg
- 1/2 tsk sort peber
- 1 spsk hakket frisk mynte
- 1 spsk hakket frisk rosmarin
- 1 spsk hakket frisk oregano
- 1 spsk hakket frisk persille
- 1 tsk salt
- 2 spsk smør
Sådan gør du
- Læg lammekoteletter i et lavt fad.
- I en lille skål røres 2 spsk olivenolie, hvidløg, peber og krydderurter sammen. Gnid over koteletter. Stil i køleskabet og lad marinere i mindst 1 time eller op til 12 timer.
- Fjern koteletter fra marineringen og smag til med salt.
- Forvarm en stor tung stegepande over medium høj varme. Tilsæt 2 spsk olivenolie og smør, indtil det er smeltet.
- Kog koteletter i den tunge stegepande i 4 til 5 minutter på hver side til medium sjældne. Serveres varmt garneret med yderligere friske krydderurter.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser