Pizza med bacon og hjemmelavet løg
Pizza med bacon og hjemmelavet løg er et lækkert og sprødt tysk/fransk fladbrød toppet med creme fraiche, bacon og løg. Den er lavet med kun en håndfuld ingredienser og samles på ingen tid.
Equipment
- stor røreskål
- træske
- stå mixer
Ingredienser
- 2 kopper mel
- 1/2 kop meget varmt vand
- 2 spsk olivenolie
- 1/2 tsk fint havsalt
- 150 g creme fraiche
- 200 g tykt skåret bacon eller tysk speck
- 1 mellem løg
- purløg til pynt
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til højeste indstilling(ca. 500°F/250°C).I en mellemstor/stor skål røres melet med salt.Tilsæt olivenolie og meget varmt vand (fra hanen). Rør rundt med en træske, indtil det er groft blandet.
- Ælt dejen i hånden eller med en røremaskine forsynet med dejkrog i et par minutter, indtil dejen er blød og glat.Pak dejen ind i plastfolie og lad den hvile i 20-30 minutter (på bordet).
- Forbered ingredienserne: skær bacon i små tern. Skær løg i tynde skiver og drys dem med en knivspids salt (de bliver bløde og brænder ikke i en varm ovn). Tilsæt crecme fraiche i en lille skål, krydr den med salt og peber, rør indtil den er blandet.
- Rul dejen meget tyndt ud til en oval eller rektangel form og læg den på en bageplade let smurt med olivenolie/vegetabilsk olie.Fordel creme fraichen over dejen, så der efterlades en kant, top med bacon og løgskiver (hvis de frigav noget vand, så pres det ud).
- Bag tærten i ca. 10-12 minutter eller indtil den er gyldenbrun. Bagetiden kan være længere (op til 15-18 minutter), hvis din ovn ikke var så varm som min.Drys med tyndt skåret purløg (valgfrit).Skær i firkanter og nyd!
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser