Forvarm ovnen til højeste indstilling(ca. 500°F/250°C).I en mellemstor/stor skål røres melet med salt.Tilsæt olivenolie og meget varmt vand (fra hanen). Rør rundt med en træske, indtil det er groft blandet.
Ælt dejen i hånden eller med en røremaskine forsynet med dejkrog i et par minutter, indtil dejen er blød og glat.Pak dejen ind i plastfolie og lad den hvile i 20-30 minutter (på bordet).
Forbered ingredienserne: skær bacon i små tern. Skær løg i tynde skiver og drys dem med en knivspids salt (de bliver bløde og brænder ikke i en varm ovn). Tilsæt crecme fraiche i en lille skål, krydr den med salt og peber, rør indtil den er blandet.
Rul dejen meget tyndt ud til en oval eller rektangel form og læg den på en bageplade let smurt med olivenolie/vegetabilsk olie.Fordel creme fraichen over dejen, så der efterlades en kant, top med bacon og løgskiver (hvis de frigav noget vand, så pres det ud).
Bag tærten i ca. 10-12 minutter eller indtil den er gyldenbrun. Bagetiden kan være længere (op til 15-18 minutter), hvis din ovn ikke var så varm som min.Drys med tyndt skåret purløg (valgfrit).Skær i firkanter og nyd!