Hjemmebagt rugbrød
Lavet med en blanding af brød og rugmel, en lille mængde honning og et par teskefulde kommenfrø, smager dette enkle rugbrød uden æltning smukt syrligt med en solid, sej konsistens perfekt til sandwich eller toast. Det samles på ingen tid og bager i en enkelt brødform, men opskriften kan fordobles, og det bagte brød fryser rigtig godt.
Equipment
- brødmaskine
- Kniv
Ingredienser
- 2 kopper vand
- 1 spsk honning
- 1 spsk smør
- 1 tsk salt
- 2 kopper rugmel
- 1 kop all-purpose mel
- 1 kop fuldkornshvedemel
- 1/4 kop rugflager (valgfrit)
- 1 spsk hvidt sukker
- 2 tsk brødmaskinegær
Sådan gør du
- Kom henholdsvis vand, honning, smør, salt, rugmel, universalmel, fuldkornshvedemel, rugflager, sukker og gær i gryden på din brødmaskine.
- Vælg Grundindstilling, og tryk på Start.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser