Hjemmelavet forårs kartoffelsalat
Et opklædt alternativ til den klassiske kartoffelsalat! Vært for lyse, friske grøntsager toppet med en syrlig hjemmelavet dressing.
Equipment
- skål.
- Bakkenbart
- spatel
Ingredienser
- 2 pund kartofler
- 5 æg
- 4 ounce sorte oliven
- 4 radisser
- 6 grønne løg
- 2 spsk frisk persille
- 3 spsk æblecidereddike
- 1/4 kop olivenolie
- 1 spsk sennep
- salt eller efter smag
- 1 tsk peber
Sådan gør du
- Vask kartoflerne. Dæk kartoflerne med koldt vand, salt vandet og bring det hele i kog. Skru ned for varmen, og lad det simre, indtil det er mørt, cirka 15-20 minutter. Dræn godt af og lad køle lidt af. Når kartoflerne er afkølet nok til at kunne håndteres, skrælles de og skæres i mundrette stykker. Giv dem i en skål.
- Hak de grønne løg og kom dem i skålen. Skær de hårdkogte æg og radiserne i skiver og kom dem også i salaten. Giv oliven til salaten. Kombiner alt.
- Pisk eddike og sennep sammen. Tilsæt langsomt olivenolien, mens du pisker hele tiden, indtil dressingen emulgerer lidt. Tilsæt salt og peber.
- Bland forsigtigt dressingen i med salaten og pynt med frisk persille. Server.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser