Veggie yaki udon
Pak grøntsagerne ind med vores smagsfyldte japansk-inspirerede yaki udon. Det er sundt, tager kun 25 minutter at lave og er lavt i fedt og kalorier
Equipment
- non-stick stegepande
- spatel
Ingredienser
- 2 spsk sesamolie
- 1 rødløg, skåret i tynde skiver
- 160 g mangetout
- 70 g babymajs, halveret
- 2 baby pak choi i kvarte
- 3 forårsløg, skåret i skiver
- 1 stort fed hvidløg, knust
- 1/2 tsk mildt karrypulver, eller brug
- 4 tsk sojasovs med lavt saltindhold
- 300 g klar til at tilberede udon nudler
- 1 spsk syltet sushi ingefær, hakket, plus 2 spsk af saltlagen, valgfri
Sådan gør du
- Varm olien op i en non-stick stegepande eller wok ved høj varme. Tilsæt løget og steg i 5 min. Rør mangetout, majs, pak choi og forårsløg i og kog i 5 minutter mere. Tilsæt hvidløg, karry og sojasovs, og kog i endnu et minut.
- Tilsæt udonnudlerne sammen med ingefæren (hvis du bruger) og reserveret saltlage, og rør 2-3 spsk varmt vand i, indtil nudlerne er gennemvarme. Fordel mellem skåle og server.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser