Cirka en time før du ønsker at servere måltidet, skær svinekødet i skiver på ca. 3/4-tommer tykke, og skær derefter i cirka 1-tommers firkanter. Læg i en bred skål, drys 1 tsk salt på og bland med dine hænder eller en ske for at fordele saltet. Dæk til og stil til side i mindst 45 minutter til marinering.
Læg rismelet og 1/4 tsk salt i en mellemstor skål. Rør det lunkne vand i for at lave en løs dej og fortsæt med at røre, indtil dejen er meget glat. Sæt til side.
Indstil dit friturearrangement: Placer en stor wok eller en stor dyb gryde på komfuret; sørg for, at wokken eller gryden står stabilt (eller brug en frituregryde). Hæld 2 tommer olie i wokken eller gryden og opvarm olien over høj varme. Læg en hulske eller mesh skimmer frem. For at kontrollere oliens temperatur skal du holde en spisepind lodret i olien. Hvis olien bobler kraftigt op langs spisepinden, er den varm nok. Hvis olien ryger, er den for varm; sænk varmen lidt og vent et minut, før du tester temperaturen igen (Et frituretermometer bør læse omkring 350F).
Rør rismelsdejen, du har forberedt tidligere, for at sikre, at den er blandet godt igen (melet har en tendens til at sidde i bunden efter et stykke tid) Tag flere skiver svinekød op, brug spisepinde eller fingrene, træk dem gennem dejen, og kom dem i den varme olie. Gentag flere gange, og brug derefter hulskeen eller mesh-skummeren til at holde stykkerne i bevægelse i olien og for at sikre, at de forbliver adskilte. Kog indtil de er gyldenbrune over det hele, cirka 2 minutter
Brug skeen eller skimmeren til at løfte dem op af den varme olie, hold en pause for at lade dem dryppe af, og sæt dem derefter på et fad. Gentag med det resterende kød og dej.
Serveres varm med Tribal peber-saltblanding.