Kyllingmarinade
Opskriften på den bedste kyllingmarinade er nem, lækker og samles på få minutter til den bedste grillede kylling og bagt kylling, du nogensinde har smagt,Vi har brugt denne enkle, men lækre kyllingemarinade i mange år, især når vi laver grillet kylling (og min søns yndlings. Den er hurtig at lave og bruger almindelige ingredienser, som du højst sandsynligt har ved hånden. Men det smukke ved denne opskrift er, at den er lige så lækker som en marinade til bagt kylling, så der er ingen grund til at gemme denne kun til grillsæsonen i varmt vejr.
Equipment
- røreskålesæt
Ingredienser
- 2 lbs Kyllingebryst
- 1/2 kop ekstra jomfru olivenolie
- 3 spsk frisk citronsaft
- 3 spsk sojasovs
- 2 spsk balsamicoeddike
- 1/4 kop brunt sukker
- 1 spsk Worcestershire Sauce
- 3 hvidløgsfed
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- 1/2 tsk Salt
- 1 tsk peber
- Frisk persille
Sådan gør du
- I en skål røres olie, citronsaft, sojasauce, balsamicoeddike, brun farin, Worcestershire sauce, hvidløg, salt og peber sammen.
- I en skål røres olie, citronsaft, sojasauce, balsamicoeddike, brun farin, Worcestershire sauce, hvidløg, salt og peber sammen.
- Lad marinere i mindst 30 minutter. 4-5 timer er ideelt.
- Forvarm grillen til medium varme. Pensl grillen med olie for at forhindre fastklæbning.
- Læg kyllingen på grillen. Steg i cirka 5-6 minutter på hver side, afhængig af kyllingens tykkelse. Kyllingens indre temperatur skal nå 165 grader.
- Fjern kyllingen fra grillen og lad den hvile i 5 minutter.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser