Nem vegansk Ramen
Denne nemme Veganske Ramen-opskrift er så velsmagende. Den er fuld af nudler, grøntsager, bouillon og svampe. Klar på kun 15 minutter uden usædvanlige ingredienser
Equipment
- wok
- Lille gryde
Ingredienser
- 2 tsk vegetabilsk olie
- 200 g svampe groft hakkede. Jeg brugte shiitake og kastanjesvampe
- 2 spsk sojasovs
- 120 g ramennudler tjek det er vegansk, nogle mærker er også tilgængelige gluten- gratis
- 2 tsk sød chili dipsauce
- 1 tsk eddike hvid, malt eller æblecider
- Klip sukker
- 2 kop svampefond eller grøntsagsfond/bouillon
Sådan gør du
- Varm olien op i en wok (eller stegepande) ved høj varme, tilsæt svampene og steg i 2 minutter.Rør sojasovsen i og kog i yderligere 2 minutter, mens du rører ofte.
- I mellemtiden koger du ramen nudlerne efter pakkens anvisninger (det skal normalt koge i 5 minutter).Til ramen-bouillonen opvarmes sød chili, sojasovs, eddike og sukker i en gryde ved svag varme.
- Rør og varm op til det begynder at boble og sukkeret er opløst. Rør bouillon/bouillon i og bring det lige i kog. Fjern fra varmen
- Fordel nudlerne mellem to skåle, derefter halvdelen af fonden og halvdelen af svampene (plus eventuel væske i gryden) til hver skål. Top med ønsket pynt.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser