Bedste linsesuppe
Nyd denne mættende vegetarsuppe med linser, den er lav i kalorier og fedt,Mød min yndlingsopskrift på linsesuppe! Det er varmende og lækkert, lavet med tomat, cremet kokosmælk, ingefær og en smule karry.
Equipment
- grydeske
- Skål
- spatel
Ingredienser
- 2 spsk kokosolie
- 1 mellemstor løg , hakket
- 4 fed hvidløg , hakket
- 3 spsk hakket ingefær
- 1 spsk mild karrypulver
- 1/4 tsk knuste røde peberflager , mere efter smag
- 28 ounce (28 ounce) dåse brændte ristede tomater i tern
- 1 kop tørrede franske grønne linser , skyllet og drænet
- 1/2 vand
- 1 dåse fuldfed kokosmælk
- havsalt , mere efter smag
- Friskkværnet sort peber
- 1/2 kop koriander i tern
- 2 spsk frisk limesaft
Sådan gør du
- Heat the oil in a large pot over medium heat. Add the onion and a pinch of salt and cook until soft and lightly browned around the edges, 8 to 10 minutes, reducing the heat to low as needed.
- With the heat on low, add the garlic, ginger, curry powder, and red pepper flakes and cook, stirring, until fragrant, about 2 minutes
- Tilsæt tomater, linser, vand, kokosmælk, ½ tsk salt og flere kværn sort peber. Bring i kog, læg låg på, og reducer til en simre under kun omrøring af og til, indtil linserne er møre, 25 til 35 minutter. Hvis din suppe er for tyk, rør i 1/2 til 1 kop mere vand for at opnå den ønskede konsistens.
- Rør koriander og limesaft i. Smag til med salt og peber og server.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser