Go Back

Bedste linsesuppe

Nyd denne mættende vegetarsuppe med linser, den er lav i kalorier og fedt,Mød min yndlingsopskrift på linsesuppe! Det er varmende og lækkert, lavet med tomat, cremet kokosmælk, ingefær og en smule karry.
Ret Soup
Keyword Quick & Easy
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Antal 6
Kalorier 206kcal

Equipment

  • grydeske
  • Skål
  • spatel

Ingredienser

  • 2 spsk kokosolie
  • 1 mellemstor   løg , hakket
  • 4 fed hvidløg , hakket
  • 3 spsk  hakket ingefær
  • 1 spsk  mild karrypulver
  • 1/4 tsk  knuste røde peberflager , mere efter smag
  • 28 ounce  (28 ounce) dåse brændte ristede tomater i tern
  • 1 kop  tørrede franske grønne linser , skyllet og drænet
  • 1/2  vand
  • 1 dåse  fuldfed kokosmælk
  • havsalt , mere efter smag
  • Friskkværnet sort peber
  • 1/2 kop  koriander i tern
  • 2 spsk  frisk limesaft

Sådan gør du

  • Heat the oil in a large pot over medium heat. Add the onion and a pinch of salt and cook until soft and lightly browned around the edges, 8 to 10 minutes, reducing the heat to low as needed.
  • With the heat on low, add the garlic, ginger, curry powder, and red pepper flakes and cook, stirring, until fragrant, about 2 minutes
  • Tilsæt tomater, linser, vand, kokosmælk, ½ tsk salt og flere kværn sort peber. Bring i kog, læg låg på, og reducer til en simre under kun omrøring af og til, indtil linserne er møre, 25 til 35 minutter. Hvis din suppe er for tyk, rør i 1/2 til 1 kop mere vand for at opnå den ønskede konsistens.
  • Rør koriander og limesaft i. Smag til med salt og peber og server.