Nyd denne mættende vegetarsuppe med linser, den er lav i kalorier og fedt,Mød min yndlingsopskrift på linsesuppe! Det er varmende og lækkert, lavet med tomat, cremet kokosmælk, ingefær og en smule karry.
Ret Soup
Keyword Quick & Easy
Forb. tid 15 minutterminutter
Tilb. tid 40 minutterminutter
Antal 6
Kalorier 206kcal
Equipment
grydeske
Skål
spatel
Ingredienser
2spskkokosolie
1mellemstor løg , hakket
4fed hvidløg , hakket
3spsk hakket ingefær
1spsk mild karrypulver
1/4tsk knuste røde peberflager , mere efter smag
28ounce (28 ounce) dåse brændte ristede tomater i tern
1kop tørrede franske grønne linser , skyllet og drænet
1/2 vand
1dåse fuldfed kokosmælk
havsalt , mere efter smag
Friskkværnet sort peber
1/2kop koriander i tern
2spsk frisk limesaft
Sådan gør du
Heat the oil in a large pot over medium heat. Add the onion and a pinch of salt and cook until soft and lightly browned around the edges, 8 to 10 minutes, reducing the heat to low as needed.
With the heat on low, add the garlic, ginger, curry powder, and red pepper flakes and cook, stirring, until fragrant, about 2 minutes
Tilsæt tomater, linser, vand, kokosmælk, ½ tsk salt og flere kværn sort peber. Bring i kog, læg låg på, og reducer til en simre under kun omrøring af og til, indtil linserne er møre, 25 til 35 minutter. Hvis din suppe er for tyk, rør i 1/2 til 1 kop mere vand for at opnå den ønskede konsistens.
Rør koriander og limesaft i. Smag til med salt og peber og server.