Osteagtig ristede søde kartofler
Cheddarost, spidskål og bacon giver smag til disse "to gange bagte" søde kartofler. Hurtig og nem at lave, denne fyldte søde kartoffel-opskrift er perfekt til ferien eller et ugemåltid.
Equipment
- lille skål
- ovn
- Bageplade
Ingredienser
- 5 søde kartofler, halveret på langs
- 2 spsk olivenolie
- kosher salt og sort peber
- 3/4 kop fontina, revet
- 1/3 kop parmesan, revet
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 425° F. Gnid kartoflerne med olien og krydr med ¼ teskefuld salt og peber. Bag med skærsiden nedad på en bageplade med kant, indtil de er gyldenbrune og møre, 18 til 22 minutter.
- Tænd ovnen til at stege. Kombiner fontina og parmesan i en lille skål. Vend kartoflerne med snitsiden opad og top med osteblandingen, del jævnt. Steg indtil osten er smeltet og gyldenbrun, 2 til 3 minutter. Drys med mere peber, hvis det ønskes. Serveres varm.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser