Cheddarost, spidskål og bacon giver smag til disse "to gange bagte" søde kartofler. Hurtig og nem at lave, denne fyldte søde kartoffel-opskrift er perfekt til ferien eller et ugemåltid.
Ret Appetizer, lunch, Main Course, Snack
Køkken American
Keyword rosated
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 20 minutterminutter
Samlet tid 30 minutterminutter
Antal 6
Kalorier 145kcal
Equipment
lille skål
ovn
Bageplade
Ingredienser
5 søde kartofler, halveret på langs
2spskolivenolie
kosher salt og sort peber
3/4kop fontina, revet
1/3kop parmesan, revet
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 425° F. Gnid kartoflerne med olien og krydr med ¼ teskefuld salt og peber. Bag med skærsiden nedad på en bageplade med kant, indtil de er gyldenbrune og møre, 18 til 22 minutter.
Tænd ovnen til at stege. Kombiner fontina og parmesan i en lille skål. Vend kartoflerne med snitsiden opad og top med osteblandingen, del jævnt. Steg indtil osten er smeltet og gyldenbrun, 2 til 3 minutter. Drys med mere peber, hvis det ønskes. Serveres varm.