Sprøde stegte rejer
Disse stegte rejer har den helt rigtige mængde knas takket være panko-brødkrummerne. Hvis det ønskes, server med Kikkoman Tonkatsu Sauce til dypning.
Equipment
- 1 wok
- 1 Skål
- gaffel ske
- 1 olie dørslag
Ingredienser
- ⅓ kop universalmel
- ¾ tsk salt
- ½ tsk malet sort peber
- 3 store æg
- 1 ½ kop Kikkoman Panko brødkrummer
- 1 pund ukogte jumbo-rejer, pillede og deveirede, haler intakte
- 1 kop vegetabilsk olie til stegning, eller efter behov
Sådan gør du
- Bland mel, salt og peber i en mellemstor skål. Pisk æg i en anden mellemstor skål, indtil de er skummende. Læg brødkrummer i en tredje skål.
- Dryp rejer i melblandingen, og ryst derefter overskydende af. Dyp rejer i sammenpisket æg, pres derefter rejer i brødkrummer, vend for at dække begge sider.
- Opvarm 2 tommer olie i en stor, tung gryde til 350 grader F (175 grader C).
- Fritér rejer i portioner i den varme olie, indtil de er gennemstegte, cirka 1 minut. Brug en tang til at overføre rejer til en tallerken foret med køkkenrulle for at dræne dem. Gentag for at koge de resterende rejer.
- Anret rejer på et fad til servering.
Noter
Ernæringsdata for denne opskrift inkluderer hele mængden af paneringsingredienser. Den faktiske mængde panering, der forbruges, vil variere. Vi har bestemt næringsværdien af olie til stegning ud fra en retentionsværdi på 10 % efter tilberedning. Den nøjagtige mængde vil variere afhængigt af tilberedningstid og temperatur, ingrediensdensitet og specifik type olie, der anvendes.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser