Krydret lammefladbrød
Dette lammefladbrød (også kendt som Lahmacun) er lidt som en tyrkisk pizza. En blød og sej hjemmelavet fladbrødsbund toppet med krydret hakket lammekød.
Equipment
- Food processor
- Pande,
Ingredienser
- 5 spsk Olivenolie - til lammet
- 2 spsk Olivenolie - til fladbrødet
- 4 portioner Hjemmelavet fladbrødsdej
- 4 spsk Tzatziki
- 250 g Lammekød i tern
- 2 spsk Ras-el-hanout
- 40 g Let feta
- 2 spsk Granatæble juveler
- 1 spsk finthakket, til fladbrødet
- 1 spsk finthakket, til servering
- 1 spsk finthakket, til fladbrødet
- 1 spsk finthakket, til servering
Sådan gør du
- Kom 250 g Lammekød i tern i en foodprocessor og pulsér til fars.Varm 0,5 spsk olivenolie i en gryde og tilsæt derefter lammefarsen. Steg forsigtigt i 4 minutter.Tilsæt 2 spsk Ras-el-hanout, bland godt og kog i yderligere 2 minutter.
- Rul 4 portioner hjemmelavet fladbrødsdej ud til et stort fladbrød og tørsteg derefter til det er hævet op. Fordel en blanding af 0,5 spsk Olivenolie, 5 g Frisk mynte, 5 g Frisk persille, 5 g Frisk mynte og 5 g Frisk persille og sæt den derefter under grillen i 1 minut.
- Fordel 4 spsk Tzatziki på det grillede fladbrød.Top det med krydret hakket lammekød.Tilsæt 40 g Light Feta, 2 spsk Granatæblejuveler og flere hakkede krydderurter inden servering.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser