Opvarm 1 spsk olie i en stor gryde over medium-høj varme. Sautér skalotteløg og løg, indtil de er bløde og gennemsigtige, cirka 5 minutter.
Rør smør, ingefær-hvidløgspasta, citronsaft, 1 tsk garam masala, chilipulver, spidskommen og laurbærblad i. Kog og rør i 1 minut. Tilsæt tomatsauce, og kog i 2 minutter, fortsæt med at røre ofte.
Rør halv-og-halv og yoghurt. Reducer varmen til lav, og lad det simre i 10 minutter under jævnlig omrøring. Smag til med salt og peber. Fjern fra varmen og sæt til side.
Opvarm den resterende 1 spsk olie i en stor kraftig stegepande over medium varme. Kog kyllingen, indtil den er let brunet, cirka 10 minutter.
Reducer varmen, og krydr med resterende 1 tsk garam masala og cayenne. Rør et par skefulde sauce i, og lad det simre, indtil væsken er reduceret, og kyllingen ikke længere er lyserød. Tilsæt kogt kylling i saucen og rør sammen.
Opløs majsstivelse i vand, og bland derefter i saucen. Kog i 5 til 10 minutter, eller indtil det er tyknet.
Server over ris med naan.