Go Back

Butter chicken hjemmelavet opskrift

Butter Chicken en af ​​de mest populære karryretter på enhver indisk restaurant rundt om i verden. Aromatiske gyldne kyllingestykker i en utrolig cremet karrysauce, denne Butter Chicken-opskrift er en af ​​de bedste, du vil prøve! Du vil elske, hvor nemt det er at lave i dit eget hjem.
Mør og saftig kylling takket være en lækker krydret yoghurtmarinade er Butter Chicken latterligt nem at lave. Karrysaucen er ude af denne verden!Jeg ved, at I alle elsker mad med smukke, dristige smage, og intet slår at sidde ned til engodtfantastisk karry til at afslutte en kaotisk dag. Alene aromaerne transporterer dig til en helt anden verden.
Ret Main Course
Køkken Indian
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Antal 5
Kalorier 408kcal

Equipment

  • Skærebræt
  • Målebægre
  • Måleske
  • Gryde
  • Gummispatel
  • Saks
  • Pisk

Ingredienser

  • 2 spsk  Jordnøddeolie, del
  • 1  Skalotteløg, finthakket
  • 1/4 Hvidløg, hakket
  • 2 spsk Smør
  • 2 spsk Ingefær hvidløgspasta
  • 2 tsk  Citronsaft
  • 2 tsk  Garam masala, delt
  • 1 tsk  Chilipulver
  • 1 tsk Stødt spidskommen
  • 1  Laurbærblad
  • 1 kop Tomatpuré
  • 1/4 kop  Yoghurt
  • Salt og kværnet sort peber efter smag
  • 1 pund  Udbenet skindfri kyllingelår, skåret i mundrette stykker
  • 1 tsk Cayennepeber, eller efter smag
  • 1 spsk Majsstivelse
  • 1/4 kop  Vand
  • 5 gram Cashewnødder

Sådan gør du

  • Opvarm 1 spsk olie i en stor gryde over medium-høj varme. Sautér skalotteløg og løg, indtil de er bløde og gennemsigtige, cirka 5 minutter.
  • Rør smør, ingefær-hvidløgspasta, citronsaft, 1 tsk garam masala, chilipulver, spidskommen og laurbærblad i. Kog og rør i 1 minut. Tilsæt tomatsauce, og kog i 2 minutter, fortsæt med at røre ofte.
  • Rør halv-og-halv og yoghurt. Reducer varmen til lav, og lad det simre i 10 minutter under jævnlig omrøring. Smag til med salt og peber. Fjern fra varmen og sæt til side.
  • Opvarm den resterende 1 spsk olie i en stor kraftig stegepande over medium varme. Kog kyllingen, indtil den er let brunet, cirka 10 minutter.
  • Reducer varmen, og krydr med resterende 1 tsk garam masala og cayenne. Rør et par skefulde sauce i, og lad det simre, indtil væsken er reduceret, og kyllingen ikke længere er lyserød. Tilsæt kogt kylling i saucen og rør sammen.
  • Opløs majsstivelse i vand, og bland derefter i saucen. Kog i 5 til 10 minutter, eller indtil det er tyknet.
  • Server over ris med naan.