Denne mexicanske kaffeopskrift er en variation af irsk kaffe med et mexicansk spin, med Kahlua, tequila og kanel i hovedrollen. Det er fantastisk,Mexicansk kaffe er en varmende drik med et godt kick. For ikke at blive overgået af irerne har Mexico sin egen spidskaffe lavet med kaffelikør og tequila.
Tilsæt kaffegrumset og kanel til filterkurven på din kaffekande. Tilsæt derefter de 5 kopper vand til gryden og bryg, som du plejer .
Mens kaffen brygger, bringes mælk, flødeskum, chokoladesirup og brun farin til at simre let i en lille gryde. Sørg for at koge ved lav varme, så du ikke brænder blandingen på.
Tag den af varmen og tilsæt den bryggede kaffe til mælkeblandingen. Pisk vaniljeekstrakten i.
Fordel kaffen i 4 kopper og top med flødeskum og pynt med et drys kanel eller chokoladespåner, og tilsæt eventuelt en kanelstang. Nyd med det samme.