Go Back

Hurtig og nem kyllingenudlesuppe

En opskrift på kyllingenudlesuppe, der er en meget nem, meget god erstatning, når du ikke har tid til at lave din suppe helt fra bunden.
Ret Soup
Køkken Danish
Keyword Quick & Easy
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4
Kalorier 162kcal

Equipment

  • Stor gryde
  • skål.

Ingredienser

  • 1 spsk  smør
  • 1/2 kop hakket løg
  • 1/2 kop  hakket selleri
  • 4 dåser  kyllingebouillon
  • 1 dåse  grøntsagsbouillon
  • 1/2 pund  hakket kogt kyllingebryst
  • 2 kopper ægnudler
  • 1 kop gulerødder i skiver
  • 1/2 tsk  tørret basilikum
  • 1/2 tsk  tørret oregano
  • salt og kværnet sort peber efter smag

Sådan gør du

  • Smelt smør i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt løg og selleri og kog indtil de er møre, cirka 5 minutter.
  • Tilsæt kyllingebouillon, grøntsagsbouillon, kylling, ægnudler, gulerødder, basilikum, oregano, salt og peber. Rør for at kombinere og bring i kog.
  • Reducer varmen og lad det simre i 20 minutter.