Hurtig og nem kyllingenudlesuppe
En opskrift på kyllingenudlesuppe, der er en meget nem, meget god erstatning, når du ikke har tid til at lave din suppe helt fra bunden.
Forb. tid 10 minutter minutter Tilb. tid 30 minutter minutter Samlet tid 40 minutter minutter
- 1 spsk smør
- 1/2 kop hakket løg
- 1/2 kop hakket selleri
- 4 dåser kyllingebouillon
- 1 dåse grøntsagsbouillon
- 1/2 pund hakket kogt kyllingebryst
- 2 kopper ægnudler
- 1 kop gulerødder i skiver
- 1/2 tsk tørret basilikum
- 1/2 tsk tørret oregano
- salt og kværnet sort peber efter smag
Smelt smør i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt løg og selleri og kog indtil de er møre, cirka 5 minutter.
Tilsæt kyllingebouillon, grøntsagsbouillon, kylling, ægnudler, gulerødder, basilikum, oregano, salt og peber. Rør for at kombinere og bring i kog.
Reducer varmen og lad det simre i 20 minutter.