Go Back

And med honning, soja og ingefær

Disse andebryst er de bedste, jeg nogensinde har kogt. Du vil komme til at lægge kniv og gaffel ned mellem mundfulde. Og det er også meget hurtigt og ekstremt nemt at lave. Jeg nyder at servere disse andebryst med ristede årstidens grøntsager.
Ret lunch, Main Course
Køkken Danish, Nordic
Keyword Meat
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4
Kalorier 260kcal

Equipment

  • skarp kniv
  • ovnfast stegepande
  • serveringsfade

Ingredienser

  • 4  halvdele af andebryst
  •  salt
  • cayennepeber
  •  kværnet sort peber
  • 1/2 kop kyllingefond
  • 2 spsk  honning
  • 2 spsk sojasovs
  • 2 spsk risvin
  • 1 spsk  revet frisk ingefær
  • 1 spsk  tomatsauce
  • chilipulver
  • 1 tsk  limejuice

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 400 grader F (200 grader C).Brug en skarp kniv til at skære på tværs af andebrystene 4 gange gennem skind og fedt, men lige til kødet. Gnid skindet med salt, cayennepeber og sort peber.
  • Forvarm en ovnfast stegepande over medium-høj varme. Læg brysterne i gryden med skindsiden nedad og steg, indtil skindet er brunt og sprødt, cirka 5 minutter. Brug en ske til forsigtigt at kassere overskydende fedt fra bunden af ​​gryden. Vend brysterne og steg i 1 minut.
  • Sæt stegepanden i den forvarmede ovn og steg, indtil den indre temperatur på den tykkeste del af brysterne når 160 grader F (71 grader C) for gennemstegt, eller brysterne når den ønskede færdighed.
  • Tag andebrystene ud af gryden og dæk med folie. Sæt til side for at hvile. Hæld overskydende fedt fra panden. Kom bouillon, honning, sojasovs, risvin, ingefær, tomatsauce, chilipulver og limesaft i stegepanden. Pisk saucen ved høj varme, bring i kog og kog indtil saucen tykner, ca. 2 minutter. Skær andebrystene i tynde skiver, anret dem på tallerkener, og hæld saucen over.