Forvarm ovnen til 400 grader F (200 grader C).Brug en skarp kniv til at skære på tværs af andebrystene 4 gange gennem skind og fedt, men lige til kødet. Gnid skindet med salt, cayennepeber og sort peber.
Forvarm en ovnfast stegepande over medium-høj varme. Læg brysterne i gryden med skindsiden nedad og steg, indtil skindet er brunt og sprødt, cirka 5 minutter. Brug en ske til forsigtigt at kassere overskydende fedt fra bunden af gryden. Vend brysterne og steg i 1 minut.
Sæt stegepanden i den forvarmede ovn og steg, indtil den indre temperatur på den tykkeste del af brysterne når 160 grader F (71 grader C) for gennemstegt, eller brysterne når den ønskede færdighed.
Tag andebrystene ud af gryden og dæk med folie. Sæt til side for at hvile. Hæld overskydende fedt fra panden. Kom bouillon, honning, sojasovs, risvin, ingefær, tomatsauce, chilipulver og limesaft i stegepanden. Pisk saucen ved høj varme, bring i kog og kog indtil saucen tykner, ca. 2 minutter. Skær andebrystene i tynde skiver, anret dem på tallerkener, og hæld saucen over.