Tilsæt hvidløg, olivenolie, persille, rosmarin og rød peberflager i skålen på en lille foodprocessor udstyret med et knivblad. Kør processoren, indtil blandingen er godt blandet, og alt er finthakket.
Krydr lammet over det hele med kosher salt og peber.Gnid hver lammeribbe over det hele med marinaden. Lad lammet marinere i 20 til 30 minutter ved stuetemperatur (eller hvis du har tid, op til 1 time).
Opvarm ovnen til 450 grader F og anbring en rist øverst ⅓ af ovnen.
Anbring lammestativerne (fedtsiden peger opad) på en bageplade. Stil pladeformen på den øverste ovnrist i 15 minutter. Tag den forsigtigt ud af ovnen og vend lammeristen på den anden side. Vend tilbage til ovnen og steg i yderligere 5 til 10 minutter, afhængigt af hvordan du kan lide din lammekølle (lamrekord serveres typisk sjælden eller medium-sjælden, men du kan også servere den medium).
Tag ud af ovnen og telt med folie. Lad lammet hvile i cirka 10 minutter (temperaturen vil stige, og lammet vil fortsætte med at stege noget mere).
Skær lammekoteletterne mellem benene og anret dem på et fad til servering. (Tilføj en side af Tzatziki-sauce, hvis du vil).