Forvarm ovnen til 350 F. Smør en 9 x 13 pande og sæt til side.Adskil de 2 æggeblommer og de 2 æggehvider.Forbered smør, sukker, semulje, mælk, mel, bagepulver, appelsinskal og vanilje.
Brug en elektrisk røremaskine til at fløde smør og sukker til det er lyst og luftigt. Tilsæt derefter æggeblommerne, 1 ad gangen. Tilsæt vaniljeekstrakt og citronskal.Tilsæt mel, semulje og bagepulver.Pisk æggehviderne i en separat skål. Brug en spatel til at folde æggehviderne i dejen, indtil de lige er blandet. Bland ikke for meget.
Hæld dejen i den smurte form, og bag i 45 minutter eller indtil kagen er gylden.Når kagen er færdig, tag den ud af ovnen og brug en tandstik til at stikke flere huller i toppen af kagen. Lad kagen køle af i 30-40 minutter.
Mens kagen køler af, tilsættes vand, sukker, citronsaft, appelsinsaft, citronskalstrimmel og appelsinskalstrimmel i en gryde og koges op. Reducer varmen og lad det simre i 10-15 minutter.
Når kagen er afkølet i 30 minutter, og din sirup er klar, hældes siruppen over kagen. Lad kagen trække lidt tid på siruppen i cirka 15 minutter.Når du er klar til servering, skæres diagonalen på for at skabe diamantformer, og serveres med pulveriseret sukker