Mos hindbærrene med en gaffel, indtil de er meget flydende (et par tykke stykker er fint), rør chiafrø og ahornsirup igennem og stil til side i mindst en halv time for at tykne.
Forvarm ovnen til 200C (390F).Rør alle ingredienser sammen og fordel dem derefter ud på en bageplade. Kog i cirka 10 minutter, under omrøring af og til, indtil de er gyldenbrune. Hold øje med det mod slutningen af kogetiden, da især kokosen nemt kan brænde på.
Tag ud af ovnen og stil til afkøling.Saml småting i individuelle serveringsglas eller skåle, eller i ét stort serveringsfad.
Start med et lag kage. Hæld et par ferskner over og en smule saft fra dåsen, derefter en klat hindbær chia marmelade, en klat yoghurt og et drys granola. Gentag alle lag endnu en gang – stop med yoghurten. Hvis du gerne vil have, at granolatoppen forbliver rigtig sprød, er det bedst at tilføje den direkte før servering.
Dæk til og stil på køl indtil serveringstid.