Go Back

Peach Melba Morgenmad Trifle

Den afprøvede og ægte ferskenmelba-kombination af ferskner og hindbær fungerer perfekt i denne sunde morgenmadsbagatel.
Ret Breakfast
Køkken American, Danish
Keyword Fruits
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4
Kalorier 165kcal

Equipment

  • gaffel
  • serveringsglas
  • skål.

Ingredienser

  • 2 kopper friske eller frosne hindbær
  • 2 spsk chiafrø
  • 1 spsk ahornsirup 
  • 1/2 kop jumbohavre tjek etiketten, om glutenfri
  • 1/4 kop skåret mandler
  • 2 spsk  tråd kokos
  • 1/2 spsk almindelig madolie med smag
  • 1 dåse ferskner i naturlig juice
  • 500 g yoghurt efter eget valg
  • 4 skiver  kage efter eget valg

Sådan gør du

  • Mos hindbærrene med en gaffel, indtil de er meget flydende (et par tykke stykker er fint), rør chiafrø og ahornsirup igennem og stil til side i mindst en halv time for at tykne.
  • Forvarm ovnen til 200C (390F).Rør alle ingredienser sammen og fordel dem derefter ud på en bageplade. Kog i cirka 10 minutter, under omrøring af og til, indtil de er gyldenbrune. Hold øje med det mod slutningen af ​​kogetiden, da især kokosen nemt kan brænde på.
  • Tag ud af ovnen og stil til afkøling.Saml småting i individuelle serveringsglas eller skåle, eller i ét stort serveringsfad.
  • Start med et lag kage. Hæld et par ferskner over og en smule saft fra dåsen, derefter en klat hindbær chia marmelade, en klat yoghurt og et drys granola. Gentag alle lag endnu en gang – stop med yoghurten. Hvis du gerne vil have, at granolatoppen forbliver rigtig sprød, er det bedst at tilføje den direkte før servering.
  • Dæk til og stil på køl indtil serveringstid.