Lad pizzadejen hæve i en time ved stuetemperatur.Mens dejen hæver, varmes olien op i en middel gryde ved middel varme. Tilsæt løgene og rør rundt, så de kommer i olie. Kog under omrøring af og til, indtil løgene er brune, bløde og karamelliserede. Du skal muligvis skrue ned og derefter varme halvvejs igennem. Dette tager 30-40 minutter.
Når løgene er næsten færdige, røres 1/2 tsk af kanel og alt ingefær, muskatnød og allehånde i. Kog indtil færdig.Tilsæt græskar, mælk, sukker, salt og den resterende kanel og rør rundt.
Kom smørret i en lille gryde ved middel varme. Kog under jævnlig omrøring, indtil det smelter og begynder at skumme. Når det begynder at skumme, røres det konstant, indtil det bliver gyldenbrunt.Når den er brun, tages den straks af varmen og røres godt i saucen.
Opvarm en stor pande på medium høj varme og svits den skårne pølse og begge sider, indtil de er brune, cirka 1-2 minutter pr. side.Opvarm lige nok olie til at dække bunden af en lille pande ved høj varme. Når de er varme, tilsættes salviebladene og koges, indtil de er let brunede, kun ca. 1 minut. Overfør til en tallerken foret med køkkenrulle.
Opvarm din ovn til 425-450 grader F (afhængigt af hvad din pizzadej siger)Rul eller stræk dejen, så den passer til en pizzapande (du kan rulle pizzadejen på et stort stykke bagepapir og derefter lægge bagepapiret på derefter pizzapande for at gøre det nemmere!)
Fordel græskarsaucen på dejen, efterlad en tomme eller deromkring rundt om siderne til skorpen.Fordel pølsen ovenpå, efterfulgt af ostene. Afslut med salvie (du kan bryde dem lidt, hvis du vil fordele dem mere jævnt).
Bages på midterste rille, indtil skorpen er brun og osten er smeltet, cirka 15-20 minutter.Lad afkøle i et par minutter og SÆT derefter