Go Back

Røget og krydret yoghurtmarineret kyllingekebab

Disse kyllingekebabs er et riff på tandoori-stil kylling, og er marineret med røget og varm paprika i stedet for den mere traditionelle indiske krydderiblanding.
Ret Aftensmad, lunch, Main Course
Køkken American, Asian
Keyword chicken
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 6
Kalorier 290kcal

Equipment

  • skorsten.
  • skål.

Ingredienser

  • 1 kop almindelig yoghurt
  • 1/4 kop citronsaft fra 2 citroner
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spsk  fintrevet skrællet frisk ingefær
  • 1 spsk kosher salt
  • 2 tsk  røget paprika
  • 2 tsk  paprika
  • 2 tsk friskhakket hvidløg
  • 1 tsk  friskkværnet sort peber
  • 1/2 tsk stødt spidskommen
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • 2 pund skindfri, udbenet kyllingelår , skåret i 1 1/2-tommers terninger

Sådan gør du

  • Pisk yoghurt, citronsaft, olie, ingefær, salt, røget paprika, varm paprika, hvidløg, sort peber, spidskommen og cayennepeber sammen i en mellemstor skål. Læg kyllingen i en stor genlukkelig plastikpose. Hæld i marinade og forsegl posen, fjern så meget luft som muligt. Stil i køleskabet og mariner i 4 til 8 timer.
  • Træk kyllingen stramt på spydene.
  • Tænd den ene skorsten fuld af trækul. Når alt trækul er tændt og dækket med grå aske, hældes kullene ud og fordeles jævnt over hele overfladen af kulristen. Sæt grillristen på plads, dæk grillen og lad den varme i 5 minutter. Rengør og olie grillristen. Grill spydene, indtil de er godt brunede på alle sider og midten af ​​kyllingen mellem 160-165°F (71-74°C) på et øjeblikkeligt termometer, 3-4 minutter pr. side. Overfør spyd til fad og lad hvile i 5 minutter. Server straks.