Go Back

Orange Pecan Fransk Toast

Denne dejlige franske toast på et bed and breakfast. Da vi kom hjem, savnede jeg det hele tiden, så jeg ringede til dem og bad om det. De gav mig faktisk opskriften over telefonen! Jeg halverer generelt opskriften til min mand og jeg og bager den i en 8 tommer firkantet pande. Varmer godt op i brødristerovnen. Jeg serverede det for mine svigerforældre for nylig, og de elskede det. Server med lidt sødet flødeskum og bær.
Ret Breakfast, Dessert
Køkken French
Keyword Toast
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 4
Kalorier 230kcal

Equipment

  • bage fad
  • skål.
  • ovn

Ingredienser

  • 1 kop  pakket brun farin
  • 1/3 kop smør, smeltet
  • 2 spsk  lys majssirup
  • 1/3 kop  hakkede pekannødder
  • 12 skiver franskbrød
  • 1 tsk revet appelsinskal
  • 1 kop  frisk appelsinjuice
  • 1/2 kop  mælk
  • 3 spsk hvidt sukker
  • 1 tsk  stødt kanel
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 3 æggehvider
  • 2  æg
  • 1 spsk  konditorsukker til aftørring

Sådan gør du

  • I en lille skål røres brun farin, smeltet smør og majssirup sammen. Hæld i en smurt 9x13 tommer bradepande, og fordel jævnt. Drys pekannødder over sukkerblandingen. Arranger brødskiverne i bunden af fadet, så de ligger i et lunt enkelt lag.
  • I en mellemstor skål piskes appelsinskal, appelsinjuice, mælk, sukker, kanel, vanilje, æggehvider og æg sammen. Hæld denne blanding over brødet, tryk på brødskiverne for at hjælpe med at absorbere væsken. Dæk til og stil på køl i mindst en time eller natten over.
  • Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Fjern låget fra bradepanden, og lad det stå i 20 minutter ved stuetemperatur.
  • Bages i 35 minutter i den forvarmede ovn, indtil de er gyldenbrune. Drys med konditorsukker inden servering.

Noter

Sådan laves i luftfrituregryden: Forbered opskriften som anvist i trin 2. Beklæd airfryer-kurven med folie; overtræk med madlavningsspray. Læg halvdelen af pekannødblandingen i et jævnt lag på folie. Forvarm til 375 grader F (190 grader C). Arranger halvdelen af brødskiverne ovenpå pecan-blandingen. Kog, vend en gang halvvejs igennem, indtil ydersiden er gyldenbrun og indersiden er cremet, cirka 12 minutter. Overfør fransk toast til serveringsfad; holde varm. Fjern og udskift om nødvendigt folien. Gentag med den resterende pecanblanding og brødskiver.