Kog vermicelli nudler i kogende vand, i blot et par minutter, i henhold til pakkens instruktioner. Dræn og skyl med koldt vand.Saml alle ingredienser til topping sammen, inklusive hakkede grøntsager, urter, kogte rejer.
Tilføj omkring 1 tomme vand til en stor, dyb tallerken eller tærteform. Læg en risindpakning i vandet og lad det trække i kun 10-15 sekunder. Det skal stadig føles ret fast, når du fjerner det og lægger det på din bord eller tallerken.
(Det bliver blødt, når du tilføjer ingredienserne til fyldet, men hvis du lader det trække for længe, bliver det for blødt og går i stykker, når du ruller det sammen.)Læg 1-2 skiver af hver veggie, et par rejer, et par blade af hver krydderurt og en knivspids nudler på den ⅓ af forårsrullen, der er tættest på dig.
Fold forårsrullens sider ind over ingredienserne. Træk derefter den side, der er tættest på dig, op og over ingredienserne, forsegl det hele tæt sammen, og rul det sammen som en burrito, tilsæt alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender og blend, indtil det er glat.