Varm chokolade er en traditionel opskrift på amerikansk vinter. Jeg har lavet denne opskrift uden at bruge majsmel . Dette er børns yndlingsopskrift om vinteren.
Ret Drinks
Køkken American
Keyword chokolade drikke
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 5 minutterminutter
Samlet tid 15 minutterminutter
Antal 4
Kalorier 220kcal
Equipment
1 Pande,
1 kop
Ingredienser
1lille mælkechokoladebar
2kopfuldfed mælk
1spskkakaopulver
1 tskingefær pulver
1 tskkanelpulver
Sukker efter din smag
4-5skumfiduser til pynt
Sådan gør du
Tag først mælkechokoladebar og riv den med rivejern.
Tag nu en gryde tilsæt 2 kopper mælk, tilsæt derefter revet chokolade, kakaopulver, ingefærpulver og kanelpulver. Bland alle ingredienser godt og rør det hele tiden. Kog det til det begynder at koge. Sluk for gassen. Afkøl det til det er lunkent.
Overfør nu dette til kværn og mal det godt. Varm chokolade er klar. Hæld dette i individuelle kopper eller glas. Pynt den med lidt revet chokolade og skumfiduser. nyd vinteren.