Dette er en tynd dej, der laver møre, naturligt søde bananspinatpandekager. Sørg for at lade pandekagerne stege, indtil overfladen er næsten helt fast, før du vender dem om.
Ret Breakfast
Køkken American
Keyword Quick & Easy, Vegetable
Forb. tid 5 minutterminutter
Tilb. tid 15 minutterminutter
Samlet tid 20 minutterminutter
Antal 4
Kalorier 225kcal
Equipment
Pande,
skål.
spatel
blender
Ingredienser
2kopperlet pakket babyspinat
2 meget modne bananer (ca. 1 kop tætpakkede skiver bananer)
2 æg
1kopmælk
1tskvaniljeekstrakt
1spskstødt hørfrø
1tsk bagepulver
1tsk kanel
1kopboghvedemel eller fuld hvede (se noter nederst, hvis du bruger fuld hvede)
Kokosolie til madlavning (eller usaltet smør)
Sådan gør du
Kom alle ingredienser i en blender undtagen mel
Blend på høj, indtil det er meget godt blandet, cirka 20-30 sekunder, eller indtil du ikke længere ser nogen mærkbare pletter af spinat.
Rør eller puls i melet og bland det grundigt uden at blande det for meget.
Opvarm en nonstick- eller støbejernsgryde eller stegepande over medium varme og overtræk med olie eller smør. Hæld små omgange dej på den varme overflade - dejen skal spredes ret tyndt af sig selv - og lad koge indtil der dannes bobler på overfladen, og overfladen er for det meste stivnet, cirka 3-4 minutter.
Vend og kog i yderligere 3 minutter, eller indtil de er helt gennemstegte.Fortsæt med at forberede resten af dejen, hold de færdige pandekager varme i en 275 grader varm ovn, hvis det ønskes.
Serveres varm med frugt, ahornsirup eller en anden yndlingsdip.