Go Back

Hjemmelavet cappuccino uden kaffemaskine

Sådan laver du cappuccino derhjemme! Denne populære espressodrik er cremet med det helt rigtige strejf af skummet mælk.Lav din yndlings morgenkaffe fra bunden – det er nemt med det rigtige udstyr. Vi elsker en cremet cappuccino toppet med et drys kakaopulver.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Antal 4
Kalorier 95kcal

Equipment

  • Håndblender
  • Skål

Ingredienser

  • 1/4 kop instant kaffepulver
  • 1/4 kop  sukker
  • 3 spsk  vand
  • mælk efter behov

Sådan gør du

  • for det første, tag ¼ kop instant kaffepulver, ¼ kop sukker og 3 spsk vand i en stor skål.bland godt opløsende sukker.
  • pisk blandingen med håndpisker. du kan også piske med piskeris eller blender.pisk i 5 minutter, eller indtil blandingen bliver skummende og lysner i farven.
  • sørg for, at blandingen er tyk og cremet. du kan opbevare denne blanding i en uge i en lufttæt beholder ved at køle.for at tilberede cappuccino, opvarm 2 kopper mælk.
  • pisk og få mælken til at koge, så mælken bliver skummende.i en kop, tilsæt 1 spsk cappuccinoblanding.
  • top med en kop skummende mælk og bland forsigtigt.for at gøre den stærkere, tilsæt en spsk mere cappuccinoblanding og bland forsigtigt.endelig nyd cappuccino varm med småkager.