Kom alle ingredienserne i en blender. Bemærk: tilsæt våde ingredienser først for nemmere blanding.Bland det hele ved høj hastighed, indtil du får en glat tekstur.
Smag pandekagedejen til og tilsæt sødemiddel, hvis du synes blandingen ikke er sød nok.
Lad dejen hvile i et minut. Havre vil suge noget af fugten, og pandekagedejen vil tykne.Hvis pandekagedejen bliver for tæt, tilsæt lidt mere væske - mælk eller vand. Bland igen. Pandekagedejen skal være tæt, men flydende.
Varm pandekagepanden op over middel varme og beklæd den med madlavningsspray eller kokosolie ved hjælp af penslen.For hver pandekage hældes ¼ kop dej i gryden.
Kog i 1-2 minutter, indtil pandekagen er let brunet.Vend pandekagen forsigtigt med en fleksibel silikonespatel og steg i endnu et minut. Overfør til en tallerken.
Sørg for at belægge panden før hver pandekage eller parti pandekager for at undgå at klæbe.Gentag processen med den resterende pandekagedej.
Tilsæt toppings. Du kan være kreativ her og bruge ingredienser, du kan lide.Server og nyd.